Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children -järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Pelastakaa Lasten palvelutoiminnan kokonaisuuteen kuuluvat kolme lastenkotia, erityislastenkoti, erityisnuorisokoti sekä kaksi perhekuntoutusyksikköä. Palvelutoiminnan piirissä työskentelevät kaksi kehittämispäällikköä ja SILTA -asiantuntija.

Haemme opintovapaan sijaisuuteen

Vantaalla sijaitsevaan erityisnuorisokoti Pärskeeseen

VASTAAVAA OHJAAJAA

Oletko etsimämme hyvä tyyppi luotsaamaan meidän huipputyöryhmäämme? Meillä Pärskeessä on hyvä työilmapiiri ja kaikilla on tilaa tehdä työtä omalla persoonallaan. Arvostamme Pärskeen yhteisössä avoimuutta, rehellisyyttä, läpinäkyvyyttä sekä vastuullista yhdessä tekemisen meininkiä.

Pärske on 7-paikkainen erityisnuorisokoti luonnonkauniilla paikalla Vantaalla. Painotuksena toiminnassamme on 12-18 vuotiaiden neuropsykiatrisesti erityistarpeisten ja lievästi kehitysvammaisten lasten kuntouttava sijaishuolto. Työskentely erityisnuorten kanssa voi olla haastavaa. Arjen sujumisen helpottamiseksi olemme luoneet struktuurit yhdessä työryhmän ja nuorten kanssa. Työtämme ohjaa yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen pohjautuva toimintakulttuuri.

Koko työryhmämme perehdyttää sinut työskentelyyn Pärskeessä. Vastaavana ohjaajana vastaat työryhmän arjen hoito- ja kasvatustyön tavoitteiden suuntaisesta työskentelystä osastolla ja työyhteisön työssä jaksamisesta yhteistyössä johtajan kanssa.  työhösi kuuluu lähiesimiestyön ohella arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä ja kodinhoidollisia tehtäviä.

Tarjoamme kehittymisen ja työhyvinvoinnin tueksi:
-kuukausittaiset työryhmäpäivät ja ryhmätyönohjaukset
-säännöllisen henkilökohtaisen esimiestyön työnohjauksen
-säännölliset nuorisopsykiatrin konsultaatiot
-kulttuurisetelit
-hyvät koulutusmahdollisuudet ja tarvittavan koulutuksen erikoistumisalueeseemme

Edellytämme:
-sitoutumista Lapsen oikeuksien toteutumiseen
-kykyä tehdä epäsäännöllistä kaksivuorotyötä
-Sosionomi AMK tai Sairaanhoitaja AMK –tutkintoa
-hyviä vuorovaikutustaitoja
-kykyä yksilöllisen ja yhteisöllisen hoito- ja kasvatustyön ohjaamiseen, kehittämiseen ja toteuttamiseen.
-arvostamme hakijan esimiestyön kokemusta ja mahdollisia erikoistumiskoulutuksia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on määräaikainen 1.8.2019-31.7.2020. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi 15.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 8-16 tuleva esimiehesi Sami Köykkä puh. 050 433 1380 tai sami.koykka@pelastakaalapset.fi . Kutsumme erikseen haastatteluun hakuajan päätyttyä. Työ alkaa 1.8.2019.