Pelastakaa Lapset ry etsii vaikuttamistyön asiantuntija kehityspolitiikka (Advocacy and CR’s & Business Adviser) -sijaista kansainvälisten ohjelmien yksikköön. Työ alkaa 1.8.2017 ja kestää kaksi vuotta.

Päätehtävänäsi on kansainvälisten ohjelmien (kehitysyhteistyö ja humanitaarinen toiminta) vaikuttamistyön suunnittelu, toimeenpano, koordinaatio ja kouluttaminen, kannanottojen ja lausuntojen kirjoittaminen sekä viestintä. Asiantuntijan työnkuvaan kuuluu myös lapsen oikeuksien ja yritysvastuukysymysten seuranta ja yksityisen sektorin toimijoiden kouluttaminen.

Edellytämme vähintään seitsemän vuoden kehitysyhteistyökokemusta, josta osa vaikuttamistyöstä sekä vahvaa kehityspolitiikan ja humanitaarisen avun ja lapsen oikeuksien tuntemusta. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi.

Arvostamme lisäksi joustavuutta, paineensietokykyä ja positiivista asennetta. Sinulla on hyvät verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot, kouluttamiskokemusta ja esiintymistaitoa sekä tuotat sujuvasti tekstiä. Olet valmis matkustamaan. Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa kansainvälisten ohjelmien johtaja Anne Haaranen, p. 040 8239 463, parhaiten tavoitettavissa to 18.5. klo 14–16 sekä pe 19.5. klo 9-11. Lisätietoja työsuhteesta myös sivulla http://www.pelastakaalapset.fi/ajankohtaista/tyopaikat/

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 23.5.2017 tämän linkin kautta.

JD Advo and CRBP Advisor