Haemme nyt Pohjois-Suomen aluetoimistoon Ouluun Toimistosihteeriä

Työskentelet työyhteisömme monitoimihenkilönä. Tehtäväkenttääsi kuuluvat monipuoliset toimisto- ja asiakaspalvelutehtävät, kuten erilaisten raporttien ja tilastojen ylläpito, laskutukset, hankinnat, tilausten käsittely-, postitus- ja arkistointitehtävät, erilaisten tilaisuuksien ja kokousten käytännön järjestelyt, aluejohtajan ja muiden työyhteisön jäsenten avustaminen sekä muut toimistorutiinit. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta voi sisältää ilta-ja viikonlopputyötä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Toivomme hyviä tietoteknisiä ja tekstinkäsittelytaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Odotamme lisäksi reipasta ja joustavaa toimintaotetta, organisointikykyä, paineen sietokykyä, tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Ajokortti on välttämätön. Järjestötoiminnan tuntemus ja kokemus monipuolisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan kehittyvässä työyhteisössämme, liukuvan työajan, työnantajan tukeman ravintoedun, liikunta-kulttuuri-ja työkuntosetelit, hyvät työterveyspalvelut sekä osaavat ja mukavat työtoverit.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 18.4.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen aluejohtaja Anne Karppinen puh. 040 774 7663

Hae tehtävää