Haemme nyt perhekuntoutusyksikkö Tyrskyyn Vantaalle 1.11.2019 alkaen

TIIMINVASTAAVA-SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ ja PERHEOHJAAJAA

Perhekuntoutus on tarkoitettu lastensuojelun asiakkaina oleville perheille, jotka tarvitsevat intensiivisen perhekuntoutusjakson. Hoidon viitekehys perustuu kiintymyssuhdeajatteluun sekä lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen tarkasteluun ja tukemiseen. Jakson aikana harjoitellaan lapsiperheen arkea, vahvistetaan vanhemmuuden taitoja sekä tuetaan perheenjäsenten roolien löytymistä. Tavoitteena on perheen voimaantuminen ja hyvä arki perheen toimintarakenteita ja taitoja vahvistamalla. Yhteisöllistä arkea hyödynnetään perheen kuntoutuksessa. Lapsen oikeuksien ja osallisuuden toteutuminen on meille tärkeää.

Tiimin vastaava-sosiaalityöntekijänä vastaat lähiesimiehenä Tyrskyssä tehtävistä kuntoutusprosesseista, tiimin tavoitteiden suuntaisesta työskentelystä ja työyhteisön työssä jaksamisesta. Työhösi kuuluu mm. työvuorosuunnittelua, arjen talouden hallintaa, markkinointia, kuntoutusprosessien ja tiimin työn ohjausta, toiminnan kehittämistä ja arjen yhteisöllistä kuntoutustyötä.

Tiimin vastaava-sosiaalityöntekijänä sinulla on sosiaalityöntekijän koulutus (sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys) ja kokemusta esimiestyöstä sekä lastensuojelusta. Perhekuntoutustyön kokemus ja osaaminen sekä perheterapiakoulutus katsotaan eduksi. Tiiminvastaava-sosiaalityöntekijän työ on kaksivuorotyötä, painottuen arkipäiviin. Ajokortti on eduksi.

Perheohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa perheiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta perhekuntoutuksessa. Perheohjaajana työhösi kuuluu omahoitajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä perhekuntoutustyötä, verkostoyhteistyötä ja kodinhoidollisia tehtäviä.

Perheohjaajana sinulla on sosiaali- tai terveysalan alempi korkeakoulu- tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä kokemusta lastensuojelusta. Perhekuntoutustyön kokemus ja osaaminen sekä perheterapiakoulutus katsotaan eduksi. Perheohjaajan työ on epäsäännöllistä kolmivuorotyötä, joten on tärkeää, että työaikasi joustavat. Ajokortti on eduksi.

Olet perheiden hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä lastensuojelun ammattilainen, jolla on kipinä laadukkaan perhekuntoutustyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lapsen ja perheen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ylistäneet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla kehittämässä kaksi vuotta toiminutta perhekuntoutusyksikköä arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Järjestömme tarjoaa hyvät ja monipuoliset työsuhde-edut. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, omahoitajasuhteen yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin, sillä osaamisen kehittäminen on meistä tärkeää. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia. Työt alkavat 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 26.9.2018 klo 16 mennessä tämän linkin kautta.

Tiiminvastaava-sosiaalityöntekijän haastattelut pidetään 5.10.2018 klo 9-12.30 Tiukula-talossa Koskelantie 38, 00600 Helsinki. Kutsumme haastatteluun henkilökohtaisesti.

Perheohjaajan haastattelut pidetään 11.10.2018 klo 9-12.30 Tiukula-talossa Koskelantie 38, 00600 Helsinki. Kutsumme haastatteluun henkilökohtaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi yksikön johtaja Sami Köykkä puh. 050 433 1380/ sami.koykka@pelastakaalapset.fi arkena klo 9-16 välisenä aikana.