Haemme nyt perhekuntoutusyksikkö Tyrskyyn Vantaalle 1.12.2018 alkaen

TIIMINVASTAAVAA

Perhekuntoutus on tarkoitettu lastensuojelun asiakkaina oleville perheille, jotka tarvitsevat intensiivisen perhekuntoutusjakson. Hoidon viitekehys perustuu kiintymyssuhdeajatteluun sekä lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen tarkasteluun ja tukemiseen. Jakson aikana harjoitellaan lapsiperheen arkea, vahvistetaan vanhemmuuden taitoja sekä tuetaan perheenjäsenten roolien löytymistä. Tavoitteena on perheen voimaantuminen ja hyvä arki perheen toimintarakenteita ja taitoja vahvistamalla. Yhteisöllistä arkea hyödynnetään perheen kuntoutuksessa. Lapsen oikeuksien ja osallisuuden toteutuminen on meille tärkeää.

Tiimin vastaavana vastaat lähiesimiehenä Tyrskyssä tehtävistä kuntoutusprosesseista, tiimin tavoitteiden suuntaisesta työskentelystä ja työyhteisön työssä jaksamisesta. Työhösi kuuluu mm. työvuorosuunnittelua, arjen talouden hallintaa, markkinointia, kuntoutusprosessien ja tiimin työn ohjausta, toiminnan kehittämistä ja arjen yhteisöllistä kuntoutustyötä.

Tiimin vastaavana sinulla on soveltuva sosiaalialan koulutus (esim. Sosiaalityöntekijä, Sosionomi YAMK ja Sosionomi AMK) ja vankkaa kokemusta lähiesimiestyöstä sekä lastensuojelutyöstä. Arvostamme perhekuntoutustyön kokemusta ja osaamista sekä esimiestyön, yhteisöhoidon ja terapiatyön koulutuksia.

Tiiminvastaavan työ on kaksivuorotyötä, painottuen arkipäiviin. Ajokortti on eduksi.

Olet perheiden hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä lastensuojelun ammattilainen, jolla on kipinä laadukkaan perhekuntoutustyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lapsen ja perheen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ylistäneet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla kehittämässä kaksi vuotta toiminutta perhekuntoutusyksikköä arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Järjestömme tarjoaa hyvät ja monipuoliset työsuhde-edut. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, esimiestyön yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Pelastakaa Lapset on koulutusmyönteinen organisaatio, sillä osaamisen kehittäminen on meistä tärkeää. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 11.11.2018 klo 24 mennessä tämän linkin kautta.

Tiiminvastaavan haastattelut pidetään 16.11.2018 klo 9-12.30 erityisnuorisokoti Pärskeessä Viiripolku 1 B, 01670 Vantaa.  Kutsumme haastatteluun henkilökohtaisesti.

Työt alkavat 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi yksikön johtaja Sami Köykkä puh. 050 433 1380/ sami.koykka@pelastakaalapset.fi arkena 9-16 välisenä aikana.