Haemme nyt

TIIMIN VASTAAVAA perhekuntoutusyksikkö Suvikumpuun Turkuun 1.2.2019 alkaen.

Tiimin vastaavana vastaat yhdessä johtajan kanssa siitä, että yksikkö toimii Pelastakaa Lasten strategian ja arvojen mukaisesti. Laadunhallinta on toiminnassasi keskiössä.

Perhekuntoutusyksikkö Suvikumpu tarjoaa ympärivuorokautista kuntoutusta viidelle perheelle Suvikummun tiloissa sekä kotiin tehtävää kuntoutusta Varsinais-Suomen alueella, perheiden kotona.  Perhekuntoutus on tarkoitettu lastensuojelun asiakkaina oleville perheille. Työskentely perustuu kiintymyssuhdeajatteluun sekä lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen arvioinnin ja tukemiseen. Tavoitteena on perheen voimaantuminen ja hyvä arki perheen toimintarakenteita ja taitoja vahvistamalla. Yhteisöllistä arkea hyödynnetään perheen kuntoutuksessa. Lapsen oikeuksien ja osallisuuden toteutuminen on meille tärkeää.

Yhteistyössä johtajan kanssa huolehdit Suvikummussa toteutettavista kuntoutusprosesseista, tiimin tavoitteiden suuntaisesta työskentelystä sekä tiimin työhyvinvoinnista. Työhösi sisältyy lähiesimiestyön lisäksi asiakastyötä ja markkinointivastuuta.

Tiimin vastaavana sinulla on joko sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys tai vähintään sosionomi AMK koulutus ja kokemusta esimiestyöstä sekä lastensuojelun avo -tai sijaishuollosta. Perheterapeutin koulutus, perhe- ja verkostotyön kokemus sekä osaaminen katsotaan eduksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Työsi tueksi tarjoamme ryhmä –ja yksilötyönohjauksen, nuorisopsykiatriset konsultaatiot, tarvittavat koulutukset, johtajan tuen sekä organisaatioin erilaisten ammattilaisten osaamisen.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa olevia. Työt alkavat 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 10.1.2019 klo 16.00 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.1.2019 alkaen yksikön johtaja Eija Järviö 050 443 5559. Tavoitat hänet parhaiten ma-pe klo 8.30-15.30.

Ryhmä –ja yksilöhaastattelut pidetään torstaina 17.1.2019 osoitteessa Suvilinnantie 29 20900 Turku.