Tapahtumakoordinaattori

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children -järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista. Lisäksi meillä on eri puolilla Suomea 77 paikallisyhdistystä, jotka toimivat pääosin vapaaehtoisvoimin.

Haemme nyt STEA:N Paikka Auki II -ohjelman puitteissa

tapahtumakoordinaattoria keskustoimistollemme Helsinkiin

Tapahtumakoordinaattorina tehtäviisi kuuluu järjestön tapahtumien järjestämiseen liittyvät käytännön tehtävät sekä suunnitteluun osallistuminen. Koordinoit mm. järjestömme lapsen oikeuksia edistäviä tapahtumia ja tilaisuuksia sekä laadit yleisohjeistuksen tällaisten tapahtumien järjestämiseen. Työskentelet kansalaistoiminnan tiimissä ja viestintätiimissä. Sinulle nimetään oma mentori.

Etsimme tehtävään soveltuvaa ja STEA:n Paikka Auki II -ohjelman kriteerit täyttävää henkilöä. Sinun tulee olla:

  • työsuhteen alkaessa alle 30- vuotias,
  • työelämän ulkopuolella, et voi olla päätoiminen opiskelija,
  • sinulla on vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta ja
  • et ole aiemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta.

Tapahtumatuotannon tai viestinnän ja markkinoinnin koulutus on plussaa. Lisäksi toivomme sinulta käytännöllisyyttä sekä reipasta ja innostunutta asennetta työtäsi kohtaan. Ajokortti on toivottava, muttei ehdoton.

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtehtäväsi edellyttävät myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Työ alkaa 3.9.2018 tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja kestää 12 kuukautta. Päivittäinen työaikasi on 7 h 21 min. Työ sisältää mahdollisesti jonkin verran matkustamista (tilaisuudet ja tapahtumat muilla paikkakunnilla sekä mahdolliset vierailut paikallisyhdistyksiin). Palkka on 2 077 euroa kuukaudessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää 13.8.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 6.8.-8.8.2018 viestintäpäällikkö Carita Päivänen, puh. 040-535 8221.

Hae tehtävää