Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children -järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Haemme nyt keskustoimistollemme Helsinkiin

Talousjohtajaa

johtamaan ja kehittämään Pelastakaa Lasten taloudenprosesseja ja it-toimintoa. Vastaat talouden strategisesta johtamisesta, suunnittelusta, raportoinnista ja seurannasta, rahoituksesta sekä tilinpäätöksen valmistelemisesta. Lisäksi vastuullesi kuuluu kiinteistöasiat. Johdat valmentavalla otteella yhdeksän hengen osaavaa talouden ja it:n ammattilaisten tiimiä. Toimit johtoryhmän jäsenenä, teet tiivistä yhteistyötä eri toimintojen esimiesten kanssa ja vaikutat aktiivisesti Save the Childrenin kansainvälisessä talousjohtajien verkostossa.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta talouden ja it-toiminnon johtamisesta sekä prosessien digitalisoinnista että automatisoinnista. Olet toiminut esimiestehtävissä useamman vuoden ajan, ja sinulla on aikaisempia näyttöjä toiminnan uudistamisesta ja onnistuneiden kehityshankkeiden vetämisestä. Olet innovatiivinen ja uskallat tarttua haasteisiin. Toimit suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet selkeä viestimään, avoin ja arvostat yhdessä tekemistä. Työskentelet tottuneesti suomen ja englannin kielillä. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, laaja-alaisen ja haasteellisen tehtäväkentän arvostetussa lastensuojelujärjestössä. Saat vastuuta, pääset vaikuttamaan, kehittämään ja kehittymään merkityksellisen työn parissa. Työssäsi sinulla on tiimisi tuki ja ympärilläsi mukava moniammatillinen työyhteisö, joka on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta puh. 050 462 1148. Tavoitat hänet parhaiten ma 6.5. klo 8:30–9:30 ja ti 7.5. klo 11:00–12:00. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Satu Lannettaan puh. 020 7469 484 ja Lotta Lunnelaan puh. 020 7469 461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si täällä 8.5.2019 mennessä.