Etsimme Etelä-Suomen aluetoimiston adoptioneuvontaan sosiaalityöntekijää adoptioneuvonta- ja perhesijoitustyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2017-31.12.2018.

Työtehtävänä on hoitaa kotimaista ja ulkomaista adoptiolasta toivovien perheiden adoptioneuvontaa. Molempiin tehtäviin kuuluu lisäksi lapsen sijoituksen seuranta ja perheen tukeminen.

Avoinna olevaan tehtävään edellytämme hakijalta lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2016) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Tehtävän hoitaminen hyvin edellyttää kokemusta lastensuojelu- ja perhesijoitustyöstä.  Aiempi kokemus adoptioneuvontatyöstä on eduksi. Tehtävä sisältää matkustamista (auto ja ajokortti välttämättömiä) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Työntekijän toimipiste voi olla joko Helsingissä tai Turussa. Asiakkaat asuvat Varsinais-Suomessa. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtäviin. Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, täydennyskoulutusta, lastenpsykiatrin konsultaation, työnohjauksen sekä esimiehen ja tiimin tuen.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Karin Heerman, puh. 050 431 6824. Hae tehtävään tämän linkin kautta 14.9.2017 mennessä.