Haemme Etelä-Suomen aluetoimiston Turun toimipisteeseen sosiaalityöntekijää adoptioneuvonta- ja perhesijoitustyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2017-31.12.2018.

Työtehtävänä on hoitaa kotimaista tai ulkomaista adoptiolasta toivovien perheiden adoptioneuvontaa sekä sijaisperheiden valmennusta. Molempiin tehtäviin kuuluu lisäksi lapsen sijoituksen seuranta ja perheen tukeminen. Perhesijoituksia teemme tiiviissä yhteistyössä kuntien sosiaaliviranomaisten ja muiden asianosaisten kanssa.

Avoinna olevaan tehtävään edellytämme hakijalta lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2016) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Tehtävän hoitaminen hyvin edellyttää kokemusta lastensuojelu- ja perhesijoitustyöstä. PRIDE-kouluttajan pätevyys ja ruotsin kielen sujuva taito ovat eduksi. Tehtävä sisältää matkustamista (auto ja ajokortti välttämättömiä) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtäviin. Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, täydennyskoulutusta, lastenpsykiatrin konsultaation, työnohjauksen sekä esimiehen ja tiimin tuen.

Lisätietoja antaa sosiaalityöntekijä Leena Hirvensalo, puh. 040 563 9715 ja leena.hirvensalo@pelastakaalapset.fi.

Hae tehtävää tämän linkin kautta 11.8.2017 mennessä.