Haemme nyt Pohjois-Suomen aluetoimistoon, Rovaniemelle perustettavaan toimipisteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtävät ovat tukiperhetyön ja tukihenkilötoiminnan tehtäviä.

Työtehtäviin sisältyy tukihenkilöiden/tukiperheiden rekrytointi, valmennus sekä lasten hakemusten käsittely sekä tuen antaminen eri osapuolille, yhteistyötä sidosryhmien kanssa sekä koulutus- ja virkistystapahtumien järjestämistä sekä toimisto- ja tilastointitehtäviä. Kelpoisuus sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä kokemusta lastensuojelun työstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt työskentelemään lasten ja perheiden kanssa haastavissakin tilanteissa.   Lisäksi edellytämme hyviä kouluttajataitoja sekä matkustusvalmiutta. Ajokortti on välttämätön ja työhön sisältyy matka-, ilta- ja -viikonlopputyötä, joten on tärkeää, että työaikasi joustavat. Työmatkat toteutetaan omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen, mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Olemme perustamassa Rovaniemelle erillisen toimipisteen Pohjois-Suomen aluetoimiston alaisuuteen. Tarjoamme työllesi työyhteisön tuen, työnohjauksen ja lastenpsykiatrin konsultaation sekä järjestön monipuolisen asiantuntijatuen.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme, ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ voi alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää viimeistään 25.9.2018 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Anne Karppinen, anne.karppinen@pelastakaalapset.fi p. 040 7747 663.