Haemme nyt Länsi-Suomen aluetoimistoon Tampereelle

 SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2018 – 7.6.2019. Työ on kokoaikaista, ehkäisevää lomakoti- ja tukiperhetyötä. Tehtäviin kuuluu mm. perheiden rekrytointi, valmentaminen, sijoitustyö ja tuki lapselle ja perheelle sekä yhteistyö lapsen asioissa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän koulutus (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 26.6.2015/817 § 7 tai §12). Toivomme, että sinulla hyvät yhteistyö-, kouluttaja- ja vuorovaikutustaidot ja edellytämme matkustusvalmiutta (ajokortti välttämätön) ja mahdollisuutta tehdä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä on eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Työtäsi ja ammatillista kasvuasi tukevat lastenpsykiatrin konsultaatiot, työnohjaus ja mahdollisuus osallistua koulutuksiin. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijän sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää tämän linkin kautta 20.4.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi aluejohtaja Rita Virtanen p. 040 779 5238 tai rita.virtanen@pelastakaalapset.fi arkisin klo 8.00-9.00.