Haemme nyt Keski-Suomen aluetoimistoon Jyväskylän toimipisteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ ajalle 1.4.2019 – 4.2.2020

Määräaikaiseen toimeen sisältyy perhehoidon ja adoptiotyön tehtäviä.

Adoptioneuvontaa annamme kotimaista tai ulkomaista adoptiolasta toivoville perheille sekä luovutusta harkitseville vanhemmille. Perhehoidon työ sisältää lastensuojelun sijoitusprosessin ja sijoituksen tuen työtä. Molempiin tehtäviin kuuluu lisäksi lapsen sijoituksen seuranta, perheen tukeminen ja raportointi. Perhehoidon sijoituksia ja tuen työtä teemme tiiviissä yhteistyössä kuntien sosiaaliviranomaisten ja muiden asianosaisten kanssa.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2016) ja vankka kokemus lastensuojelutyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt työskentelemään lasten ja perheiden kanssa haastavissakin tilanteissa. Ajokortti on välttämätön ja työhön sisältyy matka- ja iltatyötä, joten on tärkeää, että työaikasi joustavat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen, mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Tarjoamme työllesi oman tiimin ja työyhteisön tuen, työnohjauksen ja lastenpsykiatrin konsultaation sekä järjestön monipuolisen asiantuntijatuen.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme, ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko työstä tiimissämme? Haethan tehtävää viimeistään 29.3.2019 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Anu Huovinen, anu.huovinen@pelastakaalapset.fi, p. 040 828 3910

Hae tehtävää