Haemme nyt Aluetoimistollemme Joensuuhun

sosiaalityöntekijää tukiperhetyöhön

Sosiaalityöntekijä hoitaa lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisia tukiperhetoiminnan työntehtäviä. Teemme tukiperhetyötä tiiviissä yhteistyössä lapsen, hänen vanhempiensa ja kuntien sosiaali- ja muiden viranomaisten kanssa.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016) ja olet rautainen lastensuojelu- ja perhetyön ammattilainen. Odotamme sinulta innostusta vapaaehtoisten valmentamiseen ja osaamista ryhmien vetämisessä, koet omaksesi tukiperhetyöhön liittyvien tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen. Vapaaehtoisten kanssa toimiminen on tärkeä osa työtämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen toimi. Aloitusajankohta on 18.6.18 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 28.5.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen aluejohtaja Anne-Maria Saaristo, puh 040 548 8838. Haastattelupäivä on to 31.5.2018.