Haemme nyt

Aluetoimistoomme Helsinkiin 

sosiaalityöntekijää tukiperhetyöhön

Sosiaalityöntekijä hoitaa lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisia tukiperhetoiminnan työntehtäviä. Teemme tukiperhetyötä tiiviissä yhteistyössä lapsen, hänen vanhempien ja kuntien sosiaali- ja muiden viranomaisten kanssa.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016) ja olet rautainen lastensuojelun ammattilainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 18.2.2019-31.1.2020. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 8.2.2019 mennessä. Haastattelut pyritään pitämään viikon 7 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Martina Nilsson puh. 050 431 6824

Hae paikkaa