Haemme nyt Aluetoimistollemme Helsinkiin

sosiaalityöntekijää sporttikummi- ja tukihenkilötoimintaan

määräaikaiseen työsuhteeseen 20.8.2018-31.8.2019

Sosiaalityöntekijän työtehtävänä on hoitaa Sporttikummitoiminnan ja lastensuojelun tukihenkilötoiminnan työtehtäviä. Työssäsi valmennat uusia Sporttikummeja ja tukihenkilöitä, solmit uusia tukisuhteita, tuet Sporttikummeja ja tukihenkilöitä heidän tehtävässään ja järjestät erilaisia tapahtumia, joissa toiminnassa mukana olevat aikuiset ja lapset kohtaavat yhteisen ilon äärellä. Keskeistä työtehtävässäsi on taito ymmärtää lasten ja perheiden tarpeita sekä vapaaehtoistyön ohjaamista.

Sporttikummi-toiminnan tavoitteena on tukea lapsia ja nuoria liikkumaan ja harrastamaan yhdessä vapaaehtoisen aikuisen kanssa. Toiminta on tarkoitettu niille lapsille, joiden omilla vanhemmilla on rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumaan tai olla mukana lapsen harrastuksessa. Toiminta laajenee vuonna 2018 uusille alueille Joensuuhun ja Turkuun.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016) ja olet rautainen lastensuojelun ammattilainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on määräaikainen. Aloitusajankohta on 20.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 26.6.2018 mennessä tämän linkin kautta. Haastattelut pidetään viikolla 27.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Martina Nilsson. puh. 050 431 6824.