Haemme Etelä-Suomen aluetoimistoon Helsinkiin

sosiaalityöntekijää yhteisöllisen ryhmätoiminnan toteuttamiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2017-31.12.2018

Pelastakaa Lasten päämääränä on edistää lapsen oikeuksien toteutumista ja parantaa lasten asemaa kotimaassa ja kansainvälisesti. Kotimaassa panostetaan lastensuojelupalveluiden lisäksi suunnitelmalliseen lastensuojelun kehittämis- ja vaikuttamistyöhön. Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa.

Sosiaalityöntekijän työtehtävänä on hoitaa yhteisöllisen ryhmätoiminnan toteuttamiseen liittyviä työtehtäviä, jota toteutetaan lastensuojelun avohuollon tukitoimenpiteenä, sosiaalihuoltolain mukaisena ja ehkäisevänä työnä. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö-, kouluttaja- ja vuorovaikutustaitoja. Teemme tukiperhe- ja lomakotityötä tiiviissä yhteistyössä pääkaupunkiseudun kuntien sosiaali- ja muiden viranomaisten sekä muiden asianosaisten kanssa. Tehtävä on osa Pääkaupunkiseudun Lasten ja nuorten muutosohjelman Lapsen paras – yhdessä enemmän –hanketta.

Avoinna olevaan tehtävään edellytämme hakijalta lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2916) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä ja toivomme kokemusta lastensuojelutyöstä.  Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtäviin. Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, täydennyskoulutusta, lastenpsykiatrin konsultaation, työnohjauksen sekä esimiehen ja tiimin tuen.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Kristiina Mattinen, puh. 040 838 4040. Hae tehtävään tämän linkin kautta 26.5.2017 mennessä.