Haemme nyt

sosiaalityöntekijää

adoptioneuvontaan ja perhehoitoon aluetoimistoomme Turkuun

Sosiaalityöntekijä vastaa laadukkaan adoptioneuvonnan, perhehoidon ja asiantuntijapalveluiden toteuttamisesta. Adoptioneuvonnassa sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat adoptioneuvonnan antaminen, adoption vahvistamisen jälkeisen tuen arviointi ja toteutus. Perhehoidossa sosiaalityöntekijän työtehtäviä ovat perhehoitajien rekrytoiminen, valmentaminen, ohjaaminen sekä lasten ja perheiden tuen järjestäminen ja tuen raportointi kuntaan. Sosiaalityöntekijä vastaa myös vertaistuen ja koulutusten järjestämisestä.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016) ja olet rautainen lastensuojelun ammattilainen. Lisäksi katsomme eduksi ruotsin kielen taidon ja PRIDE-valmentajan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen toimi. Aloitusajankohta on 2.1.19 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 21.11.2018 mennessä tämän linkin kautta. Haastattelut pidetään mahdollisesti viikon 49 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Martina Nilsson puh. 050 431 6824.