Haemme nyt aluetoimistollemme Helsinkiin

KAHTA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ tukiperhetyöhön

Sosiaalityöntekijä hoitaa lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisia tukiperhetoiminnan työntehtäviä. Teemme tukiperhetyötä tiiviissä yhteistyössä lapsen, hänen vanhempien ja kuntien sosiaali- ja muiden viranomaisten kanssa.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2016) ja olet rautainen lastensuojelu- ja perhetyön ammattilainen. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävät ovat määräaikaisua ajalla 1.3.-31.12.2018.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 16.2.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Martina Nilsson, puh. 050 431 6824.