Haemme nyt Aluetoimistoomme Helsinkiin sosiaalityöntekijä adoptioneuvontaan.

Sosiaalityöntekijänä vastaat laadukkaan adoptioneuvonnan ja asiantuntijapalveluiden toteuttamisesta. Adoptioneuvonnassa sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat adoptioneuvonnan antaminen, adoption vahvistamisen jälkeisen tuen arviointi ja toteutus. Sosiaalityöntekijä vastaa myös vertaistuen ja koulutusten järjestämisestä.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016) ja olet rautainen lastensuojelun ammattilainen. Lisäksi katsomme eduksi ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on määräaikainen kokoaikainen toimi ajalla 1.8.19-31.1.21. Aloitusajankohta on 1.8.19 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 10.4.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Martina Nilsson puh. 050 431 6824

Hae tehtävää