Haemme nyt Turussa sijaitsevaan Suvikummun perhekuntoutusyksikköön

SAIRAANHOITAJAA

Suvikumpu on luonnonkauniilla paikalla Hirvensalossa meren rannalla. Perhekuntoutus on tarkoitettu lastensuojelun asiakasperheille, jotka tarvitsevat intensiivisen perhekuntoutusjakson. Tavoitteena on perheen toimintarakenteen ja taitojen vahvistuminen siten, että yhteiselämä perheenä omassa kodissa mahdollistuu. Kuntouttavaa työskentelyä toteutamme myös perheen  kotiin vietynä.

Sairaanhoitajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa perheiden kuntoutuksesta ja vanhemmuuden tukemisesta. Sairaanhoitajana työhösi kuuluu kuntouttava työskentely perheen kanssa, menetelmätyöskentely, psykiatrisen näkökulman tuominen työryhmään ja yhteistyö asiakkaiden verkostojen kanssa.

Edellytämme hakijalta psykiatrista osaamista, vankkaa ammatillisuutta, kokemusta ja näkemystä lastensuojelusta ja perheiden kanssa työskentelystä, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä ajokorttia. Etusijalla ovat hakijat, joilla on täydennyskoulutusta psykiatriasta, perheterapiasta, perhetyöstä tai perhearvioinneissa käytettävistä menetelmistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä me teemme yhdessä. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin ylläpitäminen on meille arvokas asia. Suvikummussa pääset osaksi innostunutta ja tavoitteensa korkealle asettavaa moniammatillista tiimiä, jossa arvostetaan asiakkaita, työkavereita ja yhteisöllisyyttä. Suvikummun tiimiin tulisit toisen sairaanhoitajan työpariksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Kyseessä on vakituinen työsuhde 19.3.2018 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan. Työ on 2- vuorotyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 25.2.2018 mennessä tämän linkin kautta. Haastattelut pidetään 28.2.-1.3. 2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Suvikummun johtaja Kaisa Yli-Tuomola 050 443 5559 klo 8-16 välillä tai kaisa.yli-tuomola@pelastakaalapset.fi tai tiimin vastaava Anne Suomalainen 050 433 8268 tai anne.suomalainen@pelastakaalapset.fi.