Uudistuneen organisaatiomme tarpeista johtuen, haemme nyt tulevaisuuteen katsovaan työtiimiimme työntekijää erityislastenkoti Kaislaan Kauniaisiin sairaanhoitajaa.

Kaislassa on kaksi 6-paikkaista osastoa. Yksikössä on moniammatillista henkilökuntaa yhteensä 16. Painotuksenamme toiminnassa on lasten psykiatrinen ja neuropsykiatrinen osaaminen. Toimintamme tavoitteena on turvata lapsen ikätason mukainen sosiaalinen, psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä tarjota valmiudet omaan kotiin palaamiseen tai itsenäiseen elämään. Lapsen oikeuksien ja osallisuuden toteutuminen on meille tärkeää.

Sairaanhoitajana / ohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Ohjaajana työhösi kuuluu omahoitajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä ja kodinhoidollisia tehtäviä. Sairaanhoitajana vastaat lisäksi lääkehoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta muiden yksikön sairaanhoitajien kanssa.

Sinulla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä mielellään kokemusta lastensuojelusta. Sijaishuollon, lastenpsykiatrian ja neuropsykiatrian kokemus ja osaaminen katsotaan eduksi.

Olet lasten hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä lastensuojelun ammattilainen, jolla on kipinä laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lapsen ja perheen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ylistäneet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi.

Sairaanhoitaja / ohjaaja työ on epäsäännöllistä kolmivuorotyötä, joten on tärkeää, että työaikasi joustavat. Ajokortti on eduksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla kehittämässä yksikköä arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Järjestömme tarjoaa hyvät ja monipuoliset työsuhde edut. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, omahoitajasuhteen yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin, sillä osaamisen kehittäminen on meistä tärkeää. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 21.4.2019 klo. 16.00 mennessä.

Kutsumme valitut haastatteluun henkilökohtaisesti ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi yksikön johtaja Kaj Lähteenmäki puh. 050 595 8312 (kaj.lahteenmaki@pelastakaalapset.fi) ja vastaava ohjaaja Pete Lintusalo puh. 0504302628 (pete.lintusalo@pelastakaalapset.fi).

Hae tehtävää