Haemme nyt

psykiatrisen sairaanhoitajan sijaista

Oulussa sijaitsevan Onnelan perhekuntoutusyksikköön ajalle 26.11.2018-27.3.2019

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään psykiatrinen sairaanhoitaja AMK tai sairaanhoitaja AMK tai vanha vastaava opistoasteen tutkinto sekä lisäksi tehtävän edellyttämää erityiskoulutusta (esim. Perhearviointikoulutus, MIM – koulutus tms.). Psykiatrinen sairaanhoitaja/sairaanhoitaja toimii myös perheohjaajana erityisalueenaan psykiatrinen/sairaanhoidollinen osaaminen.

Edellytämme tiimin jäseneltä:

  • kokemusta perheiden kanssa tehtävästä työstä
  • lastensuojelutyön kokemusta
  • hyviä yhteistyö – ja vuorovaikutustaitoja
  • valmiutta tehdä vuorotyötä
  • perheterapeutin koulutus katsotaan eduksi
  • päihde- ja mielenterveystyön koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä nro 504/2002). Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakemukset 16.11.2018 klo 16.00 mennessä tämän linkin kautta. Voimme aloittaa työpaikkahaastatteluja jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti.

Lisätietoja antaa yksikön johtaja Seija Matinlassi-Röntynen p. 046 9205431 seija.matinlassi-rontynen@pelastakaalapset.fi.