Haemme nyt Turussa sijaitsevaan Suvikummun perhekuntoutusyksikköön

PERHEOHJAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan (hakuaikaa jatkettu)

Suvikumpu on luonnonkauniilla paikalla Hirvensalossa meren rannalla. Perhekuntoutus on tarkoitettu lastensuojelun asiakasperheille, jotka tarvitsevat intensiivisen perhekuntoutusjakson. Tavoitteena on perheen toimintarakenteen ja taitojen vahvistuminen siten, että yhteiselämä perheenä omassa kodissa mahdollistuu. Kuntouttavaa työskentelyä toteutamme  myös perheen  kotiin vietynä.

Perheohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa perheiden kuntoutuksesta ja vanhemmuuden tukemisesta. Sinulla on sosiaali- ja tai terveysalan AMK- tutkinto. Työhösi kuuluu kuntouttava työskentely perheen kanssa, menetelmätyöskentely, yhteistyö asiakkaiden verkostojen kanssa. Edellytämme hakijalta vankkaa ammatillisuutta, kokemusta ja näkemystä lastensuojelusta ja perheiden kanssa työskentelystä, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä ajokorttia. Etusijalla ovat hakijat, joilla on täydennyskoulutusta psykiatriasta, perheterapiasta, perhetyöstä tai perhearvioinneissa käytettävistä menetelmistä.

Olet lasten hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä ammattilainen, ja haluat kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä. Lapsen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä me teemme yhdessä. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin ylläpitäminen on meille arvokas asia. Suvikummussa pääset osaksi innostunutta ja tavoitteensa korkealle asettavaa moniammatillista tiimiä, jossa arvostetaan asiakkaita, työkavereita ja yhteisöllisyyttä.  Työn tukena meillä on säännölliset työnohjaukset, konsultaatiot sekä Pelastakaa Lasten erityisasiantuntijapalvelut.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista ( Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:sin mukaan, palkkaluokka G24. Työ on 2- vuorotyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 13.8.2018 mennessä. Haastattelut pidetään 20.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Suvikummun johtaja Kaisa Yli-Tuomola 050-443 5559  kaisa.ylituomola@pelastakaalapset.fi

Hae tehtävää