Haemme nyt

Perheohjaajan sijaista

Turussa sijaitsevaan Suvikummun perhekuntoutusyksikköön   

Suvikumpu on luonnonkauniilla paikalla Hirvensalossa meren rannalla. Perhekuntoutus on tarkoitettu lastensuojelun asiakasperheille, jotka tarvitsevat intensiivisen perhekuntoutusjakson. Tavoitteena on perheen toimintarakenteen ja taitojen vahvistuminen siten, että yhteiselämä perheenä omassa kodissa mahdollistuu. Kuntouttavaa työskentelyä toteutaan myös perheen kotiin vietynä.

Perheohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa perheiden kuntoutuksesta ja vanhemmuuden tukemisesta. Työhösi kuuluu kuntouttava työskentely perheen kanssa, menetelmätyöskentely ja yhteistyö asiakkaiden verkostojen kanssa. Edellytämme hakijalta sosiaali- tai terveysalan AMK-perustutkintoa tai vastaavaa, kokemusta ja näkemystä lastensuojelusta ja perheiden kanssa työskentelystä, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Suvikummussa pääset osaksi innostunutta ja tavoitteensa korkealle asettavaa moniammatillista tiimiä, jossa arvostetaan asiakkaita, työkavereita ja yhteisöllisyyttä. Työtä tukevat säännölliset työnohjaukset, nuorisopsykiatrin konsultaatiot sekä Pelastakaa Lasten erityisasiantuntijapalvelut.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan. Työ on 2- vuorotyötä. Tehtävä on määräaikainen 19.8.2019 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 28.2.2019 klo 8.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Suvikummun johtaja Eija Järviö p. 050 4435559 tai eija.jarvio@pelastakaalapset.fi.

Ryhmä- ja yksilöhaastattelut pidetään  ti 5.3. klo 9.00 alkaen os. Suvilinnantie 29, 20900 Turku.

Hae paikkaa