Haemme nyt Aluetoimistollemme Turkuun

perheohjaajaa perhehoitoon

Perheohjaajan pääasiallinen tehtävä on ohjata ja tukea sijaiskotilapsia ja sijaisperheitä perheiden kodeissa, toimia sosiaalityöntekijän työparina erilaisissa työtehtävissä mahdollisesti mm. vertaisryhmien vetäjänä. Tehtävä on uusi ja sisältö hakee muotoaan käytännön työn kautta. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Sinulla on sosionomi AMK pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016) ja olet rautainen lastensuojelu- ja perhetyön ammattilainen. Lisäksi katsomme eduksi perhehoitajan kelpoisuuden ja kokemuksen PRIDE-valmennuksista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen toimi. Aloitusajankohta on 1.4.18 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 12.3.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Martina Nilsson puh. 050 431 6824