HEI, oletko raudanluja ammattilainen,  vastavalmistunut tai loppuvaiheen opiskelija? Tässä on mahdollisuutesi!

Haemme nyt pikaisesti  Turussa sijaitsevaan Suvilinnan lastenkotiin

OHJAAJAN SIJAISTA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10- 31.12.2018.

Haemme myös tuntityöntekijöitä, jotka voivat työskennellä oman työn / opiskelun ohessa.

Suvilinna on 7-paikkainen lastenkoti luonnonkauniilla paikalla Hirvensalossa meren rannalla. Toimintamme tavoitteena on turvata lapsen ikätason mukainen sosiaalinen, psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä tarjota valmiudet omaan kotiin palaamiseen tai itsenäiseen elämään. Lapsen oikeuksien toteutuminen on meille hyvin tärkeää.

Ohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Ohjaajana työhösi kuuluu omahoitajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, ja kodinhoidollisia tehtäviä.

Olet sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, yhteisöpedagogi  tai loppuvaiheen opiskelija. Välität aidosti lasten hyvinvoinnista ja elämänlaadusta ja haluat kehittää sekä itseäsi.  Lapsen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Työ on kolmivuorotyötä.  Ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä me teemme yhdessä. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin ylläpitäminen on meille arvokas asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:sin mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 27.9.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa lastenkodin johtaja Kaisa Yli-Tuomola tai vastaava ohjaaja Kirsi Heiskanen  050-443 5559 / kaisa.yli-tuomola@pelastakaalapset.fi, kirsi .heiskanen@pelastakaalapset.fi