Haemme nyt Vääksyssä sijaitsevaan Ritvalan lastenkotiin ohjaajaa.

Ritvala on 7-paikkainen lastenkoti luonnonkauniilla paikalla Vesijärven rannalla. Toimintamme tavoitteena on turvata lapsen ikätason mukainen sosiaalinen, psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä tarjota valmiudet omaan kotiin palaamiseen tai itsenäiseen elämään. Lapsen oikeuksien toteutuminen on meille tärkeää.

Ohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Ohjaajana työhösi kuuluu omahoitajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä ja kodinhoidollisia tehtäviä.

Sinulla on sosiaali- tai terveysalan perus- tai AMK-tutkinto sekä aikaisempaa kokemusta lastenkotityöstä. Olet lasten hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä hoitotyön ammattilainen, jolla on kipinä hyvän hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lapsen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ylistäneet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi.

Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä, joten on tärkeää, että työaikasi joustavat. Ajokortti on välttämätön, kun kuljetat lapsia tapaamisiin ja harrastuksiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, omahoitajasuhteen yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin, sillä osaamisen kehittäminen on meistä tärkeää. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva ohjaajan toimi. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 21.4.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi lastenkodin johtaja Jenni Tulonen puh. 040 7691 764 tai jenni.tulonen@pelastakaalapset.fi. Tavoitat Jennin parhaiten ma-pe klo 7.30-15.30.

Haethan tehtävää  21.4.2019 mennessä.