Haemme nyt

Raunilan lastenkotiin Jyväskylään

OHJAAJAA

Raunilan lastenkoti tarjoaa kodin seitsemälle sijaishuoltoa tarvitsevalle lapselle ja nuorelle.  Ohjaajan työ on haastavaa ja monipuolista kasvatustyötä, johon kuuluu omahoitajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä sekä kodinhoidollisia tehtäviä.

Sinulla on vähintään opistoasteinen sosiaali- tai terveydenhuollon tutkinto ja työkokemusta lasten- tai nuorisopsykiatriasta tai sijaishuollon alalta.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Ohjaajan työ on iltapainotteista vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen, mitä teemme yhdessä. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, omahoitajasuhteen yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 10.2.2019 mennessä, teemme valinnan sopivan ohjaajan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa lastenkodin johtaja Anita Piirainen puh. 040-757 8222.

Hae paikkaa