Haemme nyt ohjaajaa Itä-Suomen Aluetoimistoon Joensuuhun

Ohjaajana tehtävänäsi on toimia ammatillisena tukihenkilönä. Tehtävässä tapaat lapsia ja edistät ja tuet lapsen myönteistä kehitystä ja vahvistat oman toiminnan ohjausta sekä tuet ja vahvistat vanhempien, huoltajien ja lapsen hoidosta ja kasvatuksesta vastaavien henkilöiden kasvatuskykyä ja -mahdollisuuksia. Ammatillista tukihenkilötyötä tehdään asiakkaiden arjessa ja omassa toimintaympäristössä ja se perustuu tukihenkilön ja tuettavan luottamuksellisen suhteeseen.

Edellytämme hakijalta sosiaalialan AMK-tutkintoa (tai vastaavaa koulutusta) sekä riittävää perehtyneisyyttä ja työkokemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.
Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n oman sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä alkaa on 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen 50 prosentin työajalla. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön). Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 18.3. 2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 5.3.-8.3. johtava sosiaalityöntekijä Jaana Tuupanen puh. 050 448 2109 ja 11.3. alkaen aluejohtaja Anne-Maria Saaristo puh. 040 548 8838

Haet tehtävää