Haemme nyt Vantaalla sijaitsevaan erityisnuorisokoti Pärskeeseen 1.1.2019 alkaen

OHJAAJAA

Pärske on 7-paikkainen erityisnuorisokoti luonnonkauniilla paikalla Vantaalla. Painotuksena toiminnassamme on 12-18 vuotiaiden neuropsykiatrisesti erityistarpeisten ja lievästi kehitysvammaisten lasten kuntouttava sijaishuolto. Toimintamme tavoitteena on turvata lapsen ikätason ja erityistarpeiden mukainen sosiaalinen, psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä tarjota valmiudet omaan kotiin palaamiseen tai itsenäiseen elämään siirtymiseen. Lapsen oikeuksien toteutuminen on meille tärkeää.

Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä. Ohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta yhteisöllisessä arjessamme. Ohjaajana työhösi kuuluu omahoitajatyöskentelyä työparin kanssa, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä ja kodinhoidollisia tehtäviä. Arvostamme valintaa tehdessämme hakijan mahdollisia neuropsykiatrisia tai perheterapeuttisia erikoitumiskoulutuksia (esim. NEPSY-valmentaja, ART-ohjaaja, SILTA-ohjaaja tms.)

Sinulla on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto sekä aikaisempaa kokemusta lastensuojelun sijaishuollosta. Olet lasten hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä hoitotyön ammattilainen, jolla on kipinä yksilöllisen ja yhteisöllisen hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lapsen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ylistäneet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, omahoitajasuhteen yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin, sillä osaamisen kehittäminen on meistä tärkeää. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 8-16 yksikön johtaja Sami Köykkä puh. 050 433 1380 tai sami.koykka@pelastakaalapset.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää sunnuntaihin 2.12.2018 mennessä tämän linkin kautta. Työhaastattelut pidetään 10.12.2018 klo 9-12.30 erityisnuorisokoti Pärskeessä Viiripolku 1 B, 01670 Vantaa.  Kutsumme haastatteluun henkilökohtaisesti. Työ alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.