Etsimme uuteen Kauniaisissa loka–marraskuussa 2018 avattavaan 12-paikkaiseen erityislastenkotiin

6 OHJAAJAA ja 2 YÖHOITAJAA

Uudessa yksikössä on kaksi 6-paikkaista osastoa. Yksikössä on moniammatillista henkilökuntaa yhteensä 16. Painotuksenamme toiminnassa on lasten psykiatrinen ja neuropsykiatrinen osaaminen. Toimintamme tavoitteena on turvata lapsen ikätason mukainen sosiaalinen, psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä tarjota valmiudet omaan kotiin palaamiseen tai itsenäiseen elämään. Lapsen oikeuksien ja osallisuuden toteutuminen on meille tärkeää.

Ohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Ohjaajana työhösi kuuluu omahoitajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä ja kodinhoidollisia tehtäviä.

Yöhoitajana olet osa hoito- ja kasvatustiimiä. Osaltasi vastaat lasten ja yksikön arjen sujuvuudesta.

Ohjaajana sinulla on soveltuva alempi korkeakoulu- tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä kokemusta lastensuojelusta. Sijaishuollon, lastenpsykiatrian ja neuropsykiatrian kokemus ja osaaminen katsotaan eduksi.

Yöhoitajan tehtäviin edellytämme soveltuvaa toisen asteen tutkintoa.

Olet lasten hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä lastensuojelun ammattilainen, jolla on kipinä laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lapsen ja perheen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ylistäneet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi.

Ohjaajan työ on epäsäännöllistä kolmivuorotyötä, joten on tärkeää, että työaikasi joustavat. Ajokortti on eduksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla perustamassa ja luomassa uutta yksikköä arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Järjestömme tarjoaa hyvät ja monipuoliset työsuhde-edut. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, omahoitajasuhteen yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin, sillä osaamisen kehittäminen on meistä tärkeää. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 27.8.2018 klo 16 mennessä tämän linkin kautta.

Haastattelut pidetään 31.8 ja 3.9.2018. Kutsumme haastatteluun henkilökohtaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi yksikön johtaja Kaj Lähteenmäki puh. 050 595 8312/ kaj.lahteenmaki@pelastakaalapset.fi sekä vastaava ohjaaja Pete Lintusalo puh. 0504302628/pete.lintusalo@pelastakaalapset.fi