Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children –järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Haemme nyt Keskustoimistollemme Helsinkiin

KOORDINAATTORIA arkistointi- ja tukipalvelutehtäviin

Koordinaattorina tehtävänäsi on huolehtia arkistomme ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Vastaat asiakirjahallinnosta, arkistoon liittyvien tiedonluovutuspyyntöjen käsittelystä sekä arkistonmuodostussuunnitelman päivittämisestä ja jalkauttamisesta. Tehtävänäsi on opastaa ja tukea ammattilaisiamme arkistointiin liittyvissä kysymyksissä.

Lisäksi avustat vaihtelevissa tukipalvelutehtävissä taloushallinnossa, IT:ssä ja HR:ssä. Osallistut tarvittaessa myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta arkistointityöstä. Tietoteknisestä osaamisesta on hyötyä. Työotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen. Olet taitava viestijä (suomi, englanti) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 80% työajalla. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaisesti. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää täällä 12.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi järjestölakimies Tiina Tammi puh. 010 843 5009. Tavoitat Tiinan parhaiten pe 3.5. klo 10-11 ja ti 7.5. klo 12-13.