Haemme nyt

Eväitä Elämälle –ohjelman koordinaattoria

Keskustoimistoon Helsinkiin

Koordinaattorina tehtävänäsi on koordinoida valtakunnallisen Eväitä Elämälle – ohjelman toteuttamista paikallisyhdistyksissä. Vastaat ohjelman kehittämisestä, toteutuksesta sekä raportoinnista. Seuraat ohjelman taloutta ja kehität ohjelman taloushallintoa yhdessä taloustoimiston kanssa. Huolehdit aktiivisesta yhteydenpidosta ja tuesta yhdistyksiin ja osaltasi vastaat avustusta saavien asiakaspalvelusta. Lisäksi kehität ja tuotat ohjelmaa tukevia ohjeistuksia ja muita materiaaleja sekä vastaat niiden ylläpidosta. Tehtävään liittyy vapaaehtoisten kouluttamista. Toimit ja vaikutat asiantuntijana aktiivisesti ohjelmaa tukevissa verkostoissa erityisesti lapsiköyhyyskysymyksiin liittyen ja teet tiivistä yhteistyötä eri tiimien kanssa. Olet valmis esiintymään mediassa ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä ja osallistut ohjelmaa tukevaan vaikuttamistyöhön.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja olet järjestötyön ammattilainen. Takanasi on jo jonkin verran kokemusta ja onnistumisia koordinointi- ja kehittämistehtävissä. Oivallat talouden ja varainhankinnan merkityksen ja olet mielelläsi mukana tarvittaessa yritysyhteistyössä. Ymmärrät vapaaehtoiskentän toimintaa ja osaat johtaa vapaaehtoisten työtä. Olet taitava viestijä (suomi, englanti) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ruotsin kielen taito on etu. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, saat ihmiset innostumaan ja nautit kehittämisestä. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä kansainvälisessä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme ja vapaaehtoisemme ovat vahvasti sitoutuneet siihen, mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia. Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi ja yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 11.11.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse 6.11. kello 12-14 välisenä aikana kansalaistoiminnan ja vaikuttamistyön johtaja Riitta Kauppinen, puh. 050 433 1260.