Haemme nyt tulevaisuuteen katsovaan työtiimiimme erityislastenkoti Kaislaan Kauniaisiin innovatiivista ja innostunutta kodinhoitajaa.

Kaislassa on kaksi 6-paikkaista osastoa, joita yhdistää yhteinen keittiö. Yksikössä on moniammatillista henkilökuntaa yhteensä 16. Painotuksenamme toiminnassa on lasten psykiatrinen ja neuropsykiatrinen osaaminen. Toimintamme tavoitteena on turvata lapsen ikätason mukainen sosiaalinen, psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä tarjota valmiudet omaan kotiin palaamiseen tai itsenäiseen elämään. Lapsen oikeuksien ja osallisuuden toteutuminen on meille tärkeää.

Etsimme joukkoomme reipasta kodinhoitajaa, joka arvostaa hyvää asennetta ja täsmällisyyttä. Työ on lastenkodissa tapahtuvia kodinhoidollista työtä. Tärkeimpänä tehtävänä on terveellisen ruoan valmistus lastenkodin lapsille sekä lastenkodin siisteydestä vastaaminen. Lapset ovat 7-14-vuotiaita.

Olet lasten hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä, jolla on kipinä laadukkaan kodinhoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ylistäneet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi.

Kodinhoitajan työaika sijoittuu arkisin klo 8-16 välille. Toivomme, että sinulla hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla kehittämässä yksikköä arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Järjestömme tarjoaa hyvät ja monipuoliset työsuhde edut. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta ja mahdollisuutta osallistua koulutuksiin, sillä osaamisen kehittäminen on meistä tärkeää. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 21.4.2019 klo. 16.00 mennessä.

Kutsumme valitut haastatteluun henkilökohtaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi yksikön johtaja Kaj Lähteenmäki puh. 050 595 8312 (kaj.lahteenmaki@pelastakaalapset.fi) ja vastaava ohjaaja Pete Lintusalo puh. 0504302628 (pete.lintusalo@pelastakaalapset.fi).

Hae tehtävää