Haemme nyt Keski-Suomen aluetoimistoon Seinäjoen toimipisteeseen  

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ 1.1.2019 alkaen toistaiseksi

ja

Keski-Suomen aluetoimistoon Jyväskylään

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ ajalle 26.11.2018 – 31.5.2020  

Seinäjoen toimipisteessä olevan toimen työtehtävät ovat tukiperhetyötä ja lasten yhteisöllisen ryhmätoiminnan työtä.

Tukiperhetoiminnassamme rekrytoimme ja valmennamme vapaaehtoisia tukiperheitä ja ammatillisia tukiperheitä perheiden tuen tarpeisiin sosiaalihuolto-  ja lastensuojelulain mukaisina palveluina.  Tehtävään kuuluu tukisuhteen tukeminen yhteistyössä kunnan sosiaaliviranomaisten kanssa.  Lasten yhteisöllisessä ryhmätoiminnassa yhteistyökumppanina on lisäksi Green Care -yrittäjä, joka tuottaa palvelun.

Jyväskylässä auki olevassa sijaisuudessa työtehtävät ovat perhehoidon ja adoptiotyön tehtäviä.

Adoptioneuvontaa annamme kotimaista tai ulkomaista adoptiolasta toivoville perheille sekä luovutusta harkitseville vanhemmille. Perhehoidon työ sisältää lastensuojelun sijoitusprosessin ja sijoituksen tuen työtä. Molempiin tehtäviin kuuluu lisäksi lapsen sijoituksen seuranta, perheen tukeminen ja raportointi. Perhehoidon sijoituksia ja tuen työtä teemme tiiviissä yhteistyössä kuntien sosiaaliviranomaisten ja muiden asianosaisten kanssa.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2016) ja vankka kokemus lastensuojelutyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt työskentelemään lasten ja perheiden kanssa haastavissakin tilanteissa.  Ajokortti on välttämätön ja työhön sisältyy matka- ja iltatyötä, joten on tärkeää, että työaikasi joustavat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen, mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Tarjoamme työllesi oman tiimin ja työyhteisön tuen, työnohjauksen ja lastenpsykiatrin konsultaation sekä järjestön monipuolisen asiantuntijatuen.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme, ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko työstä tiimissämme? Haethan tehtävää viimeistään 31.10.2018 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Anu Huovinen, anu.huovinen@pelastakaalapset.fi tai puh. 040 828 3910.