Erityislastenkoti Tirlittan on 7-paikkainen yli 7-18-vuotiaille lapsille sijaishuoltoa tarjoava kodinomainen lastensuojelulaitos Kauniaisissa. Tirlittanin työryhmän erityisosaamisalueena on sijaishuoltoa tarvitsevien ja lastenpsykiatrisesti erityistarpeisten lasten hoito- ja kasvatustyö.

Ohjaajan työhön kuuluu omahoitajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä ja kodinhoidollisia tehtäviä.

Sinulla on sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto (tai edeltävä opistoasteen tutkinto) sekä vankkaa työkokemusta lastensuojelun sijaishuollosta. Ohjaajan työ on 3-vuorotyötä ja ajokortti on välttämätön. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja avarakatseisuutta sekä vastuullista, yhteisöllistä ja kuntouttavaa työotetta. Työskentelet haastavissakin asiakastilanteissa rauhallisesti ja provosoitumatta. Lastenpsykiatriset koulutukset ja työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta ja lääkärin konsultaatiot. Tuemme osaamisesi kehittymistä ja sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän rikosrekisteriotteen, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä nro 504/2002. Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan.

Lisätietoja antaa yksikön johtaja Kaj Lähteenmäki, sähköposti kaj.lahteenmaki@pelastakaalapset.fi tai puhelimitse virka-aikana numerosta 050 595 8312.

Hae tehtävää tämän linkin kautta viimeistään 16.1.2018. Valituille järjestetään haastattelut 19.1.2018 Tirlittanissa.