Haemme nyt Keskustoimistollemme Helsinkiin

KAHTA HANKESUUNNITTELIJAA

Arjesta voimaa -lapsikeskeinen työ ja myönteinen tunnistaminen lapsen arkiympäristöissä -kehittämishankkeeseen. Hanke on osa kotimaan ohjelmaamme.

STEAn rahoittaman hankkeen tavoitteena on kehittää lapsen osallisuutta, toimijuutta ja myönteistä tunnistamista perheiden kanssa tehtävässä työssä sekä lapsikeskeisiä menetelmiä mm. lapsen hyvinvointitiedon näkökulmasta. Kehittämistä toteutetaan yhteistoiminnallisesti lasten (4-13-vuotiaat), lasten läheisten ja ammattilaisten kanssa erityisesti Perhekeskusten yhteydessä. Hankesuunnittelijat vastaavat kehittämisen käytännön toteutuksesta, raportoinnista ja seurannasta. Hanke on osa Perheet keskiöön – järjestöjen perhekeskustoiminnan kehittämis- ja koordinaatiohanketta, josta vastaa Lastensuojelun Keskusliitto.

Hankesuunnittelijoilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta lasten kanssa työskentelystä, lapsikeskeistä ajattelutapaa ja rohkeutta lapsen näkökulman esille tuomiseen. Arvostamme kokemusta yhteistoiminnallisesta kehittämisestä lasten ja perheiden kanssa, yhteistyöverkostojen kanssa toimimisen taitoja sekä innovatiivista työotetta. Kokemus hankekehittämisestä katsotaan eduksi.

Lapsen oikeudet ja turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys tehtävään valinnalle. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävät ovat määräaikaisia ajalla 1.3.2018-31.12.2020. Kehittämishanke on saanut STEAn alustavan avustuspäätöksen, joka vahvistetaan helmikuussa 2018.

Tiedustelut:
Kehittämispäällikkö Hanna Tulensalo 040 564 0835 10.1. klo 12-13, 12.1. klo 12-14 ja 18.1. klo 12-14.

Haastattelut tehtävään pidetään 25.1. klo 14-18 ja 26.1. klo 9-16 välisenä aikana.

Tule kehittämään lapsikeskeistä työotetta ja vaikuttamaan lapsen osallisuuden vahvistumiseen!

Hae tehtävää tämän linkin kautta viimeistään 19.1.2018.