Tule kehittämään lapsiperheiden kotoutumista ja heidän osallisuuttaan!

Haemme nyt kahta hankesuunnittelijaa

Yhteisöllinen kotoutuminen – ryhmä- ja perhekohtainen vapaaehtoistoiminta pakolaistaustaisten lapsiperheiden kotoutumisen tueksi -kehittämishankkeeseen. Hanke on osa kotimaan ohjelmamme kehittämis- ja ehkäisevän työn toimintoja.  Hanketyöntekijät sijoittuvat Keski-Suomen aluetoimistoon Jyväskylään ja Pohjois-Suomen aluetoimistoon Ouluun.

Sisäministeriön turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto tukeman hankkeen tavoitteena on edistää maahanmuuttajayhteisöjen aktiivista osallisuutta ja yhdenvertaisuutta sekä kotoutumista. Yhteistoiminnallisen kehittämisen tavalla pyritään löytämään pakolaistaustaisille lapsille ja perheille parhaiten soveltuvia ryhmä- ja perhekohtaisia vapaaehtoistyön tukimuotoja, joita hankeaikana kokeillaan. Kehittämistyössä huomioidaan erityisesti myös eri-ikäiset lapset ja heidän osallisuus.

Hankesuunnittelijoilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta pakolaistaustaisten lapsiperheiden kanssa työskentelystä, vapaaehtois- ja ryhmätoiminnasta sekä yhteistoiminnallisesta kehittämisestä lasten ja perheiden kanssa. Arvostamme lisäksi yhteistyöverkostojen kanssa toimimisen taitoja sekä innovatiivista ja rohkeaa työotetta. Hankesuunnittelijat vastaavat hankkeen käytännön toteutuksesta sekä yhdessä kehittämispäällikön kanssa sen raportoinnista ja seurannasta, joten kokemus hankekehittämisestä katsotaan eduksi.

Lapsen oikeudet ja turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys tehtävään valinnalle. Katsomme eduksi lapsen oikeuksien tuntemuksen sekä osaamisen lapsen osallisuudesta ja kohtaamisesta.

Tehtävät ovat määräaikaisia ajalle 9.4.2018-28.2.2020. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 15.3.2018 mennessä tämän linkin kautta. Ilmoita hakemuksessasi haetko Ouluun vai Jyväskylään.

Tiedustelut kehittämispäällikkö Hanna Tulensalo, puh. 040 564 0835.
Parhaiten tavoitettavissa 8.3. klo 12-13, 12.3. klo 15-16 ja 13.3. klo 15-16. Haastattelut pyritään pitämään viikolla 12.