Haemme nyt Aluetoimistoihimme Itä-Suomeen (Joensuu) ja Etelä-Suomeen (Turku)

EHKÄISEVÄN TYÖN KOORDINAATTORIA

Ehkäisevän työn koordinaattorina tehtävänäsi on käynnistää ja toteuttaa Sporttikummi-toimintaa osana lapsiperheiden tukihenkilötoimintaa: tiedottaa toiminnasta, rekrytoida ja valmentaa mukaan uusia vapaaehtoisia sekä lapsia perheineen. Keskeistä työtehtävässäsi on taito ymmärtää lasten ja perheiden tarpeita sekä vapaaehtoistyön ohjaamista.

Sporttikummi-toiminnan tavoitteena on tukea lapsia ja nuoria liikkumaan ja harrastamaan yhdessä vapaaehtoisen aikuisen kanssa. Toiminta on tarkoitettu niille lapsille, joiden omilla vanhemmilla on rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumaan tai olla mukana lapsen harrastuksessa. Toiminta laajenee 2018 uusille alueille Joensuuhun ja Turkuun.

Sinulla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto (esim. sosionomi AMK, yhteisöpedagogi). Tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet taitava kohtaamaan niin lapsia kuin aikuisiakin. Olet kehittämismyönteinen, innostava ja omaat verkostotyön taitoja. Sinulla on esiintymisvarmuutta ja kokemusta yhteistyöverkostoissa toimimisesta. Työtehtävään kuuluu jonkun verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia. Pääset kehittämään uudenlaista varhaisen tuen ja vapaaehtoistyön muotoa ja saat siihen oman tiimisi lisäksi tukea valtakunnallisesti samaa työtä tekeviltä kollegoiltasi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Katsomme eduksi lapsen oikeuksien tuntemuksen sekä osaamisen lapsen osallisuudesta ja kohtaamisesta.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää tämän linkin kautta. Turun haku on auki 10.2. ja Joensuun 18.2. asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Anne-Maria Saaristo (Joensuu), puh. 040 548 8838. Parhaiten tavoitat: pe 26.1 klo 9-11, pe 2.3. klo 9-10, 6.2. klo 8-10. Haastattelupäivä on ke 14.3.2018.

Turun osalta tiedusteluihin vastaa aluetoiminnan johtaja Kristiina Mattinen puh. 040 8384040.