Haemme nyt Helsinkiin uuteen tehtävään positiivista ja dynaamista

Johtajaa, viestintä- ja varainhankinta

Johtajana, viestintä ja varainhankinta, vastaat Pelastakaa Lapset järjestön viestinnän palveluiden laadusta ja tuloksellisuudesta, brändistä sekä varainhankinnasta. Viestinnän johtajana vastaat järjestön ulkoisen ja sisäisen viestinnän johtamisesta, ajantasaisuudesta ja strategian mukaisesta sisällöstä. Varainhankinnan johtajana vastaat järjestön varainhankinnan tuloksellisuudesta. Lisäksi johtoryhmän jäsenenä kannat vastuuta yhteisistä asioista siten, että järjestön strategiset ja ohjelmalliset tavoitteet saavutetaan yhdessä johdon ja esimiesten sekä henkilöstön kanssa. Tehtävässäsi raportoit Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteerille.

Sinulla on yli viiden vuoden kokemus monipuolisista viestinnän johtotehtävistä ja esimiestehtävistä sekä tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Ymmärrät viestintää ja varainhankintaa ja sinulla on näkemys, kuinka viestintää tulee johtaa tällä alalla. Hallitset monikanavaisen viestinnän, mediasuhteet sekä verkostot. Sinulla on vankka kokemus markkinointiviestinnästä ja/ tai varainhankinnasta sekä digitaalisissa että perinteisissä medioissa. Olet positiivinen, ratkaisukeskeinen ja sosiaalinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä kyky vaikuttaa eri sidosryhmiin.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tarjoamme vastuullista ja motivoivaa työtä Pelastakaa Lapset Ry:n viestintä- ja varainhankintayksikössä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, tavoitettavissa parhaiten pe 19.5. ja ti 23.5. klo 9-10. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 25.5.2017.