Haemme nyt

JOHTAJAA lastenkoti Ritvalaan Vääksyyn 1.2.2019 alkaen.

Ritvala on seitsemänpaikkainen, kuntouttavaa sijaishuoltoa tarjoava lastenkoti. Asiakkaamme ovat kouluikäisiä, huostaan otettuja lapsia, jotka erilaisista taustasyistä johtuen eivät voi asua kotonaan. Johtajana vastaat siitä, että Ritvalassa toimitaan Pelastakaa Lasten strategian ja arvojen mukaisesti. Laadunhallinta on toiminnassasi keskiössä. Yhteistyössä vastaavan ohjaajan kanssa huolehdit Ritvalassa tehtävistä hoito –ja kasvatusprosesseista, tiimin tavoitteiden suuntaisesta työskentelystä sekä tiimin työhyvinvoinnista. Työhösi sisältyy budjetti- ja markkinointivastuu.

Johtajana sinulla on joko sosionomi AMK/YAMK koulutus tai muu soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon AMK koulutus. Edellytämme vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestyöstä sekä lastensuojelun sijaishuollosta. Perhe- ja verkostotyön kokemus ja osaaminen katsotaan eduksi.

Olet lasten ja perheiden hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä lastensuojelun ammattilainen, jolla on kipinä laadukkaan työn toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lapsen ja perheen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ylistäneet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi Pelastakaa lasten arvostettua ja jatkuvasti kehittyvää lastensuojelujärjestöä. Tarjoamme hyvät ja monipuoliset työsuhde-edut. Tarjoamme työsi tueksi vankat johtamisen tukirakenteet. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Esitäthän palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 20.11.2018 klo 16 mennessä tämän linkin kautta

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutoiminnan johtaja Anu Lehto 040 7393 474 anu.lehto@pelastakaalapset.fi tai palvelutoiminnan kehittämispäällikkö Tove Lönnqvist 050 502 0329. Tavoitat heidät parhaiten ma-pe klo 8.30-15.30.

Ryhmä- ja yksilöhaastattelut pidetään osoitteessa Joutsenkuja 25, 17200 Vääksy 4.12.2018 klo 10-16 välisenä aikana.