Haemme nyt uuteen tehtävään kokenutta 

Johtajaa, henkilöstö

Johtajan, henkilöstö, perustehtävänä on luoda, johtaa ja kehittää järjestön henkilöstöpolitiikkaa, henkilöstöhallintoa, henkilöstövoimavarojen kohdentamista ja osaamisen kehittämistä sekä mahdollistaa henkilöstön työhyvinvointi ja kantaa vastuuta yhteistä asioista siten, että järjestön strategiset ja ohjelmalliset tavoitteet saavutetaan yhdessä johdon ja esimiesten sekä henkilöstön kanssa. Tehtävässäsi raportoit Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteerille.

Sinulla on yli viiden vuoden kokemus monipuolisista HR- ja esimiestehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Olet työskennellyt työlainsäädännön parissa, ja sinulla on valmius myös operatiiviseen työskentelyyn. Olet positiivinen, energinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi olet muutosmyönteinen, palveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja helposti lähestyttävä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän Pelastakaa Lapset Ry:n henkilöstötehtävien parissa. Pääset luomaan uutta ja toimimaan laaja-alaisesti Pelastakaa Lapset Ry:ssä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, tavoitettavissa parhaiten pe 19.5. ja ti 23.5. klo 9-10. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 25.5.2017.