Haemme nyt Keskustoimistollemme Helsinkiin JOHDON SIHTEERIÄ äitiys- ja perhevapaasijaisuuteen

Johdon sihteerinä vastaat järjestön hallinnollisten asiakirjojen laatimisesta sekä kokousten ja muiden tapahtumien järjestämisestä. Toimit siivouspalveluiden yhdyshenkilönä, sijaistat tarvittaessa vaihde- ja aulapalveluissamme ja avustat henkilöstöämme matkustamiseen liittyvissä asioissa.

Toivomme, että olet suorittanut tehtävään soveltuvan tutkinnon ja sinulla on takanasi muutama vuosi työtä vastaavissa tehtävissä. Olet taitava viestijä (suomi, englanti, myös kirjallisesti) ja ylivertainen organisoija. Innostut oman työsi kehittämisestä, mutta myös jouhevasti toimiva arki motivoi sinua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtäviin.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 6.5.19-30.4.2020.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 10.3.19 mennessä. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta puh. 050 462 1148 pe 1.3.19 klo 10-11 ja 7.3.19 klo 12-13.

Hae paikkaa