Jälkipalveluvastaavan tehtäviin kuuluu palvelunantajan kautta annettavan lakisääteisen jälkipalvelun asiakaspalvelu adoptoiduille nuorille sekä adoptiovanhemmille. Jälkipalveluvastaava ohjaa, neuvoo ja tarjoaa tukea adoptiotaustaan liittyvien tiedustelujen sekä syntymämaahan suuntautuvien juurimatkojen suunnitteluun ja toteutukseen sekä suunnittelee ja toteuttaa jälkipalveluun liittyviä tilaisuuksia.

Valittavalla hakijalla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä mielellään aiempaa kokemusta kansainvälisistä tehtävistä. Toivomme aiempaa työkokemusta adoptiotyöstä sekä adoptoitujen ja heidän perheidensä kanssa työskentelystä.

Tehtävien hoito edellyttää monipuolista kielitaitoa (venäjä, suomi, ruotsi, englanti). Venäjän kielen taito katsotaan eduksi koska iso osa jälkipalvelutiedusteluista kohdistuu Venäjälle. Toivomme aloitteellisuutta, joustavuutta, palveluhenkisyyttä, esiintymisvalmiutta sekä tarvittaessa valmiutta matkustamiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa lastensuojelu-järjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on osapäiväinen (50%, 2-3 päivää/vko) ja määräaikainen ajalla 1.1.2018-31.12.2018. Tehtävä sopii siis mainiosti esimerkiksi opiskelijalle tai osittaisella hoitovapaalla olevalle.

Lisätietoja tehtävästä:
Kansainvälisen adoptiopalvelun päällikkö Irene Pärssinen-Hentula, puh. 040 520 4823.
Tavoitat hänet parhaiten 27.11. klo 9-12, 1.12. klo 13-16 sekä 5.12. klo 11-14.

Hakemukset tämän linkin kautta viimeistään 7.12.2017.