Haemme nyt Keskustoimistollemme Helsinkiin

HR-koordinaattoria

HR-koordinaattorina tehtävänäsi on opastaa ja tukea esimiehiä ja henkilöstöä palvelussuhdeasioissa läpi työsuhteen elinkaaren. Tulkitset työehtosopimusta ja ohjeistat henkilöstöämme mm. työaikaan, vuosilomiin, poissaoloihin ja palkkoihin liittyvissä kysymyksissä. Toimit ulkoistetun palkkahallinnon yhteyshenkilönä ja HR-järjestelmien pääkäyttäjänä (Sympa, Mepco, Quinyx ja Timecon). Osallistut aktiivisesti HR-prosessien kehittämiseen ja HR-viestintään.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo muutaman vuoden kokemus HR-työstä. Olet omatoiminen, tarkka ja arvostat sujuvia prosesseja. Sinulla on tehokas, ystävällinen ja ammattitaitoinen palveluote. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi ja työskentelemään itsenäisesti. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tule mukaan luomaan kanssamme uudenlaista organisaatiokulttuuria Pelastakaa Lapsiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 13.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää tämän linkin kautta 13.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi henkilöstöjohtaja Sanna Salonen puh. 040 514 0384. Tavoitat hänet parhaiten pe 1.6. klo 12.00-13.00, ti 5.6. klo 8.00-9.00 ja ma 11.6. klo 8.00-9.00.