Haemme nyt Keskustoimistollemme Helsinkiin henkilöstösuunnittelijaa

Tavoitteenamme on rakentaa Pelastakaa Lapsista entistäkin parempi työpaikka. Tule mukaan luomaan uudenlaista organisaatiokulttuuria ja kehittämään ja ylläpitämään toimivia HR-johtamisen käytäntöjä.

Henkilöstösuunnittelijana tehtäväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Vastaat rekrytointiprosessista ja työsopimusasioista, työnantajakuvan kehittämisestä, osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnin tukemisesta sekä palkitsemisen kehittämisestä. Tuotat tietoa HR-johtamisen tueksi ja toimit henkilöstöjärjestelmä Sympan pääkäyttäjänä.

Olet monipuolinen ja kokenut HR-ammattilainen ja sinulla on aikaisempia näyttöjä onnistuneesta osaamisen kehittämistyöstä. Toivomme, että olet suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon.

Olet idearikas, omatoiminen ja halukas oppimaan jatkuvasti uutta. Sinulla on tehokas, ystävällinen, ammattitaitoinen palveluote ja hyvät it-taidot. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi ja työskentelemään itsenäisesti. Et kaihda myöskään rutiineja. Viestit taitavasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 28.4.2019 tai sopimuksen mukaan jo aikaisemmin. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää tämän linkin kautta keskiviikkoon 13.3.2019 mennessä:

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi HR-johtaja Sanna Salonen puh. 040 514 0384. Tavoitat hänet parhaiten ke 6.3. klo 14.00-16.00 tai ti 11.3. klo 8.30-10.00.

Hae tehtävää