Haemme nyt keskustoimistoomme Helsinkiin oma-aloitteista ja innovatiivista

hankesuunnittelijaa

Toimit osana digitaalisen nuorisotoiminnan tiimiä ja vastaat yhdessä työparisi kanssa Reconnect-hankkeen (2019–2021) toteutuksesta. STEA-rahoitteisen hankkeen tavoitteena on edistää erityisen haavoittuvassa asemassa olevien lasten ja nuorten digitaalista hyvinvointia ja ehkäistä verkkoympäristöihin liittyviä vaaratilanteita. Hanke jatkuu vuoden 2021 loppuun.

Olet idearikas mediakasvatuksen osaaja ja sinulla on kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten kanssa, myös digitaalisessa ympäristössä. Omaat vahvat yhteistyö- ja tiimityötaidot sekä halun etsiä uusia ratkaisuja haastaviin ongelmiin. Osaamistasi täydentää soveltuva korkeakoulututkinto. Laskemme eduksi hyvät viestintätaidot ja aikaisemman kokemuksen hanketyöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseen. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Työ alkaa maaliskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 3.2.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi erityisasiantuntija Antti Järventaus, 050 364 6410. Tavoitat hänet parhaiten ti 29.1. klo 14-15 ja to 31.1. klo 11-12. Työhaastattelut ovat viikon 6 tiistaina ja perjantaina.

Hae tehtävää