Haemme nyt Pohjois-Suomen aluetoimistoon

EHKÄISEVÄN TYÖN KOORDINAATTORIA tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaan

Työtehtäviin sisältyy tukihenkilöiden ja sporttikummien rekrytointi, valmennus sekä lasten hakemusten käsittely sekä tuen antaminen eri osapuolille, yhteistyötä sidosryhmien kanssa sekä koulutus- ja virkistystapahtumien järjestämistä sekä toimisto- ja tilastointitehtäviä.

Hakijalta edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) sosionomi AMK tutkintoa, Valviran myöntämää ammattiharjoittamisoikeutta sekä kokemusta lastensuojelun työstä. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö-, kouluttaja- ja vuorovaikutustaitoja, matkustusvalmiutta (ajokortti välttämätön) ja ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, täydennyskoulutusta, työnohjauksen sekä esimiehen ja tiimin tuen. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtäviin. Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Työsuhde on vakituinen 1.3.2018 alkaen.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Anne Karppinen, puh. 040 7747 663. Hakemukset 26.2.2018 mennessä tämän linkin kautta.