Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children –järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme toimii noin 300 ammattilaista.

Toimintojamme aluetoimistoissa ovat perhehoito, adoptioneuvonta, loma- ja tukiperhetoiminta, tukihenkilö- ja sporttikummitoiminta, lasten yhteisöllinen ryhmätoiminta sekä asiantuntijapalvelut.

Haemme nyt Keski-Suomen aluetoimistoon Jyväskylään

EHKÄISEVÄN TYÖN KOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtävät ovat järjestön ehkäisevää toimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummityötä.

Lapsiperheiden tukihenkilötyössä etsimme ja valmennamme vapaaehtoisia toimimaan lapsiperheiden ja lasten tukihenkilöinä. Sporttikummi on tukihenkilö, joka toimii lapsen urheiluharrastuksen tukena ja kannustaa liikkumaan eri tavoin. Tehtävään kuuluu vapaaehtoisten valmentaminen, lasten ja perheiden tapaamiset sekä tukisuhteen tukeminen. Lisäksi työhön kuuluu tiedottamista sekä koulutus- ja virkistystapahtumien järjestämistä. Keskeistä työtehtävässäsi on taito ymmärtää lasten ja perheiden tarpeita sekä vapaaehtoistyön ohjaamista

Sinulla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto (esim. sosionomi AMK, yhteisöpedagogi). Tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet taitava kohtaamaan niin lapsia kuin aikuisiakin. Olet kehittämismyönteinen, innostava ja omaat verkostotyön taitoja. Sinulla on esiintymisvarmuutta ja kokemusta yhteistyöverkostoissa toimimisesta. Ajokortti on välttämätön ja työhön sisältyy matka- ja iltatyötä, joten on tärkeää, että työaikasi joustavat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen, mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Tarjoamme työllesi oman tiimin ja työyhteisön tuen, työnohjauksen ja lastenpsykiatrin konsultaation sekä järjestön monipuolisen asiantuntijatuen.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme, ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.9.2018 (tai sopimuksen mukaan) – 31.12.2019. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää viimeistään 5.8.2018. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 30.7.2018 lähtien aluejohtaja Anu Huovinen, anu.huovinen@pelastakaalapset.fi, p. 040 828 3910 

Hae tehtävää