Haemme nyt

ehkäisevän työn koordinaattoria lomakotitoimintaan

Ehkäisevän työn koordinaattori hoitaa lomakotitoiminnan työtehtäviä. Työssäsi valmennat uusia lomakoteja, solmit uusia tukisuhteita, tuet lomakoteja heidän tehtävässään. Keskeistä työtehtävässäsi on taito ymmärtää lasten ja perheiden tarpeita sekä vapaaehtoistyön ohjaamista. Teemme lomakotitoimintaa tiiviissä yhteistyössä lapsen ja hänen vanhempien kanssa.

Sinulla on sosionomin pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) tai olet sosiaalityön opiskelija.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen määräaikaisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n oman sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 15.3.2019-15.8.2019 tai joustavasti tilanteen mukaan. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 24.2.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtajan sijainen Jaana Tuupanen p. 050 448 2109 arkisin klo 8-16

Hae tehtävää