digitaalisen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children -järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Haemme nyt keskustoimistoomme Helsinkiin oma-aloitteista ja idearikasta

Digitaalisen vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria

Toimit osana digitaalisen nuorisotoiminnan tiimiä vastaten verkkovapaaehtoistoiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä. Osallistut myös verkkonuorisotalo Netarin toimintaan kohtaamalla nuoria eri digitaalisilla alustoilla, viestimällä vaikuttavasti erilaisissa sosiaalisen median kanavissa ja toimimalla yhteistyöverkostoissa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Olet taitava sosiaalisessa mediassa, tulen erinomaisesti toimeen ihmisten kanssa ja sinulla on vahvat yhteistyö- ja tiimityötaidot. Osaamiseesi kuuluu vähintään mediakasvatuksen ja lapsen oikeuksien perusteet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 12.8.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi erityisasiantuntija Antti Järventaus, 050 364 6410. Tavoitat hänet parhaiten ti 7.8. klo 15-16 ja pe 10.8. klo 9-10.

Hae tehtävää