Haemme nyt Keskustoimistollemme Helsinkiin

CONTROLLERIA

Vastaat järjestömme taloushallinnon kehittämisestä ja prosesseista yhdessä taloustiimimme työntekijöiden kanssa. Valittavan henkilön työ painottuu kansainvälisen ohjelmatyön rahoituspaletin hallintaan sekä kotimaan toimintaan liittyviin tehtäviin. Controllerilla tulee olla valmius tehdä yhteistyötä kansainvälisen Pelastakaa Lapset -organisaation kanssa (Save the Children International). Lisäksi työhösi kuuluu opastaa ja tukea järjestömme muiden yksiköiden työntekijöitä taloushallinnon kysymyksissä. Raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle.

Sinulla on yli viiden vuoden kokemus vastaavista laskentatoimen tehtävistä. Toivomme sinulla olevan myös laskentatoimeen painottuva korkeakoulututkinto. Työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Tehtävän hoito edellyttää kiinnostusta ja valmiutta uusien IT-järjestelmien omaksumiseen. Arvostamme itsenäistä, aktiivista ja analyyttistä otetta työhön. Odotamme sinun olevan myös yhteistyökykyinen, vastuuta kantava ja organisointikykyinen sekä joustava.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen palkkatoivomuksineen 22.2.2018 mennessä Personnelin internet-sivuilta löytyvän hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuleva esimiehesi talousjohtaja Petri Tammisto, p. 040 836 6055 (tavoitat hänet parhaiten ke 14.2. klo 10.00 – 16.00, pe 16.2. klo 10.00 – 16.00, ti 20.2. klo 10.00 – 16.00 ja ke 21.2. klo 10.00 – 16.00) sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550.